Champagne cadeau voor medewerkers en relaties

Wil je relaties bedanken voor de samenwerking? Of wil je collega’s verrassen met iets bijzonders? Dan is champagne het ideale cadeau, relatiegeschenk of kerstgeschenk. Zo’n fles maakt immers indruk!

Kies uit meer dan 20 karaktervolle champagnes, rechtstreeks van de boer

Wij halen zelf parels van kleine producenten naar Nederland. Geen massa producten of dure merken. Maar champagnes die met aandacht en liefde gemaakt zijn. Van de druiven die de wijnboer zelf kweekt en handmatig oogst. Wij werken nu met champagne Chavost, Henri Goutorbe, Olivier Herbert en Etienne Lefèvre. Je kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende champagnes. Verschillend, maar allemaal met karakter en een (erg) goede prijs* / kwaliteit.

Aangenaam, Thijs van kan van Champagne Source

Champagne cadeauverpakking

Vind je het fijn om eerst te zien hoe een champagne cadeau of kerstgeschenk eruitziet? We hebben al wat pakketten voor je samengesteld. Misschien passen die precies bij wat je in gedachte hebt. Wil je liever een op maat gemaakt relatiegeschenk? Bijvoorbeeld met bedrijfslogo, echte champagneglazen of met een leuk kaartje erbij. Wij helpen je graag met samenstellen, zodat het past bij jouw wensen en de huisstijl van je bedrijf.

Grotere aantallen & versturen naar meerdere adressen in heel Nederland

Wil je een groter aantal champagnes cadeau doen? Hiervoor kunnen we een voorstel op maat maken. Het rechtstreeks naar meerdere adressen versturen is ook geen probleem. Je hoeft slechts een (digitaal) adressenbestand aan te leveren. Wij versturen de champagne dan tijdig, veilig ingepakt & verzekerd naar al je adressen in heel Nederland met Postnl. Voor bedrijven / zakelijke klanten is het mogelijk om te bestellen op factuur.

*) Opmerking voor bedrijven: de prijzen in de webshop zijn nog inclusief BTW. De prijzen vallen exclusief BTW dus nog 21% lager uit in de praktijk. Ik stuur je graag een voorstel op maat.

Testimonials

"Vorig jaar heeft Thijs onze champagne voor zo’n 200 relaties verzorgd. Twee mooie flessen in houten kist en voorzien van ons logo. Perfect!"
Joep van Eijk, directeur-eigenaar | Kroonint Cleaning & Coating Products
"Onze businessunit heeft vorig jaar een geweldige prestatie geleverd. Daar wilden we de medewerkers op een bijzondere manier voor bedanken. Champagne Source adviseerde een heerlijke en duurzame fles, pakte het in met kaart en cadeaubon en verstuurde het rechtstreeks naar zo’n 300 collega’s. Veel leuke reacties op gehad!"
Vincent Muis, directeur BU Leefomgeving | Tauw advies- en ingenieursbureau