Champagnes met karakter, rechtstreeks van de boer | Gratis verzending vanaf €170,- en slechts €3,45 bij orders tussen €75,- tot €170,- |
Aangenaam, Thijs van kan van Champagne Source

Aangenaam

Ik ben Thijs van Kan, een liefhebber van champagne. Ik zorg ervoor dat je jezelf, jouw collega’s of relaties verwent met karaktervolle champagne rechtstreeks van de boer.

Met Champagne Source haal ik parels van kleine producenten vanuit Champagne naar Nederland. Voor wijnliefhebbers die graag genieten van een mooie champagne, die iets ‘anders’ willen (geen eenheidsworst) en willen weten wat ze drinken; waar het vandaan komt, waar het van gemaakt is en door wie. Ook voor bedrijven die een met liefde gekozen champagne cadeau willen doen aan relaties of medewerkers.

Waarom?

Al jaren bezoek ik met mijn broer de champagnestreek. Een trip waar we 360 dagen per jaar naar uitkijken. We lezen boeken, gaan op tips van champagneboeren af en zoeken online naar potentiële nieuwe ‘parels’. En naar restaurants die op loopafstand van onze slaapplek liggen.

Ik vind het vooral ongelooflijk leuk! Natuurlijk is ter plekke inkopen geweldig, ik verkoop ook geen champagne van boeren waar ik niet zelf ben geweest. Maar ook het binnenhalen van de vergunning van de douane of de grote orders die bedrijven je toevertrouwen om hun medewerkers of relaties te bedanken zijn mooi. Zelfs het bijhouden van de accijnsadministratie wordt bijna leuk, omdat ik met champagne bezig ben.

Voor wie?

Voor iedereen die champagne verder wil ontdekken. Dus die graag een mixdoos bestellen met meerdere champagnes van een wijnhuis of juist ook van meerdere wijnhuizen. Natuurlijk is een doos van hetzelfde ook super. Dit kunnen wijnliefhebbers zijn die, na enkele soms minder geslaagde kennismakingen met oud en nieuw, champagne eens het voordeel van de twijfel geven en enkele verschillende flessen bestellen.

Bij grotere orders van bedrijven neem ik hen alle zorg uit handen. Van (luxe) geschenkdoos of houten kist en begeleidende brief tot de adressering en het bezorgen door heel Nederland. Ik heb geen pand, geen personeel en koop op maat in. Zo help ik bedrijven om voor een reële prijs topkwaliteit naar Nederland te halen.

Ik ben enthousiast, wat is de volgende stap?

Bel of mail me als je graag een beetje hulp wilt bij het maken van een goede keuze. Of als je een idee voor ogen hebt voor een geschenk en wilt weten of dat haalbaar is. In andere gevallen wens ik je veel plezier met het selecteren van jouw parels in de webshop, het wachten bij de voordeur tot ze binnenkomen en vooral bij het drinken ervan!