Champagnes met karakter, rechtstreeks van de boer | Proeverijen in R'dam: nieuwe data beschikbaar | Gratis verzending vanaf €170,- en slechts €3,45 bij orders tussen €75,- tot €170,- | Kom op 1 oktober naar ‘Vigneron du Terroir’ en proef meer dan 100 champagnes!

Proeverij 'Wegwijs in champagne'

Heeft champagne voor jou/jullie iets magisch? Of heb je zelfs al eens een bezoek gebracht aan Reims of Epernay en beginnen de bubbels te kriebelen? Dan nodig ik je graag uit voor een champagne-proeverij in Rotterdam. Ik maak je graag 'Wegwijs in champagne'. Komende proeverijen zijn op donderdag 12 oktober (uitverkocht) en zondag 26 november 2023.

Proef ‘parels van kleine producenten’

Denk je bij champagne aan merken als Moët & Chandon, Pommery of Veuve Clicquot? Ik laat je juist kennismaken met parels van kleine producenten. Kleine wijnboeren die al generaties lang met aandacht en liefde hun wijngaarden bewerken. Om van eigen druiven karaktervolle champagnes te maken, met aandacht, vakmanschap en geduld. Dat proef je!

Inhoud van de proeverij

  • Je proeft 7 verschillende champagnes van meerdere kleine champagnehuizen.
  • We serveren heerlijke gerechtjes die mooi met de champagne combineren (bij proeverijen in de avond meer eenvoudige hapjes).
  • Uitleg over champagne in het algemeen, de wijngaarden & druiven, hoe champagne gemaakt word, welke soorten champagne er zijn en wat de belangrijkste verschillen zijn.
  • Je komt te weten wat je drinkt, waar het vandaan komt en vooral ook wie het gemaakt heeft.

Wat je verder nog moet weten

Komende proeverij zijn op:

  • donderdagavond 12 oktober 2023 van 20 - 22 uur in het Entrepotgebouw aan de Vijf Werelddelen 165 op Rotterdam Zuid (mogelijk elders in Rotterdam). (uitverkocht)
  • zondag 26 november van 14 tot 16:30 uur in Barlou aan de Benthuizerstraat 94A in Rotterdam, Oude-Noorden.

Meld je aan via: thijs@champagnesource.nl

Deelname kost voor (zondag)middagen €59,- per persoon en een avondproeverij €45,-. Daarvoor heb je zeven champagnes met heerlijke happen én ben je wegwijs in champagne.

Geen passende datum gevonden? Op zondag 1 oktober ben ik - met 10 andere importeurs - te vinden op 'Vignerons du Terroir' op 1 oktober in Utrecht voor professionals en liefhebbers.

Ben je enthousiast?

Wil je een heerlijke middag of avond beleven? Reserveer dan direct een plek met een mailtje naar: thijs@champagnesource.nl. Heb je nog vragen of dieetwensen? Bel me gerust: 085-0188734.