Champagne Proeverij "Wegwijs in champagne - Valentijnseditie" op 12 februari '23 bij Barlou - Rotterdam

Heeft champagne voor jou/jullie iets magisch? Heb je zelfs samen een bezoek aan Reims of Epernay gebracht en beginnen de bubbels te kriebelen? Dan nodig ik je graag uit voor de champagne-proeverij op zondag 12 februari in Rotterdam voor de Valentijnseditie van 'Wegwijs in champagne'.

Update 4-2-2023: nog maar 2 plaatsen beschikbaar

Proef ‘parels van kleine producenten’

Borrelen grote champagnemerken als Moët & Chandon, Pommery of Veuve Clicquot in je gedachte op? Ik laat je juist kennismaken met parels van kleine producenten. Kleine wijnboeren die al generaties lang met aandacht en liefde hun wijngaarden bewerken. Om van eigen druiven karaktervolle champagnes te maken, met aandacht, vakmanschap en geduld. Dat proef je!

Inhoud van de proeverij

  • Je proeft 7 verschillende champagnes van meerdere kleine champagnehuizen.
  • Barlou serveert heerlijke happen die mooi met de champagne combineren.
  • Uitleg over champagne in het algemeen, de wijngaarden & druiven, hoe champagne gemaakt word, welke soorten champagne er zijn en wat de belangrijkste verschillen zijn.
  • Je komt te weten wat je drinkt, waar het vandaan komt en vooral ook wie het gemaakt heeft.

Wat je verder nog moet weten
De proeverij is op zondag 12 februari van 14:00 tot 16:30 uur in Barlou aan de Benthuizerstraat 94A in Rotterdam (Oude-Noorden). Het is voor circa 16-18 personen en het kost €55,- per persoon. Daarvoor heb je zeven champagnes met heerlijke happen én ben je wegwijs in champagne.

Ben je enthousiast?
Wil je samen een heerlijke middag beleven? Reserveer dan direct een plek met een mailtje naar: thijs@champagnesource.nl. Heb je nog vragen of dieetwensen? Bel me gerust: 085-0188734.

Door Mattheus Van Kan